www.jopa.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Levering af biobrændsel

Levering af biobrændsel

Email Udskriv PDF

Levering af biobrændsel til private kunder
Biobrændsel leveres med vognmænd, der benytter el-palleløfter til leveringen. Vi kan også tilbyde levering med kran mod ekstra betaling. Vejen til leveringssted skal være kørefast og skal have en frihøjde på 4 meter og en fribredde på min. 3,5 meter.


Levering/aflæsning kan kun foretages på fast underlag, da det ikke er muligt at køre på jord, grus, brosten, perlesten og græs. Det er chaufførens beslutning, hvor aflæsningen kan foregå ved nærmeste faste vej. Det vil naturligvis blive stillet så tæt på opbevaringspladsen som muligt. I vinterperioden skal der være ryddet for sne og is inden aflæsning kan forefindes. Det er nødvendigt at der er gjort klar til modtagelse af biobrændsel inden levering og det er nødvendigt at der er helt ryddet på adkomstvejen.

Placering
Det er muligt at få stillet paller/bure hvor man ønsker det. I bemærkninger feltet i bestillingen kan du evt. angive dine ønsker om den specifikke placering, men det er altid chaufførens afgørelse hvad der kan lade sig gøre. Vi anbefaler at du tydeligt markerer stedet.
Hvis du angiver leveringssted indenfor matriklen, påtager du dig ansvaret for at underlaget kan bære el-palleløfter med gods, i alt op til 1500 kilo. Det er således dit ansvar og risikoen, hvis underlaget (fx fliser) knækker eller synker.

Reklamation
En evt. reklamation skal finde sted hurtigst muligt og før, du har tømt eller delvist tømt en palle, ellers bortfalder reklamationsretten. Briketter og træpiller er emballeret i plastik, men bør opbevares indendørs. Vær opmærksom på at hvis pallerne opbevares udenfor i mere end 24 timer, bortfalder ethvert ansvar fra vores side.

Fortrydelsesret
Du har en frist på 14 dage til at fortryde en købsaftale fra den dag varerne er leveret. Varen skal leveres tilbage i original stand og mængde og skal være afsendt inden fortrydelsesfristens udløb. Vær opmærksom på at leveringsomkostninger refunderes ikke.