www.jopa.dk

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home EUR paller
EUR paller

EUR paller

Email Udskriv PDF

EUR palle 800x1200x22 mm produceres i henhold til EPAL's standard.
På basis af vores årelange erfaring, har vi udvalgt et særligt produktionsnet af leverandører, der alle lever op til danske og svenske emballagekrav. Pallerne er fremstillet af 100%  FSC certificeret træstammer.

Leveres som ovntørre og varmebehandlede der opfylder FAOs internationale  standard for træemballage  ISPM 15, hvor  træet er varmebehandlet  til 56 graders celsius i træet kerne i mindst 30 minutter.

EUR paller leveres stablet retvendte eller flettede.

 

Brugte EUR paller

Email Udskriv PDF

EUR Paller brugte
Vi har altid brugte men godkendte EUR paller på lager og de opfylder altid kravene i henhold til EPAL's standard UIC 435-4 for reparerede paller. Brugte Euro paller kan leveres som varmebehandlede.

Fåes som enten helpalle i mål 800 x 1200 mm eller som halvpalle 600 x 800 mm

Leveres også som varmebehandlede der opfylder FAOs internationale standard for træemballage ISPM 15, hvor træet er varmebehandlet til 56 graders celsius i træet kerne i mindst 30 minutter.

Vi udlejer paller og pallerammer efter individuelle behov til private og erhvervskunder. Det er bestemt det billigste alternativ, hvis der skal bruges Europaller i begrænset periode.

 

B paller

Email Udskriv PDF

B-paller er brugte frasorterede EUR helpaller 800x1200x22 mm, som ikke kan godkendes i henhold til EPAL's standard UIC 435-4 for reparerede paller. Det kan være en europalle mærket fra det polske jernbaneselskab PKP, som fik inddraget sin licens 1 maj 2004. Pallerne kan ikke byttes i det danske fragtmandssystem, men kan sagtens bruges i fragtmandssystemet, hvor man ønsker at spare omkostninger og administration til pallebytning.

Pallerne er hele og kan bruges som en lastpalle eller industripalle til eksport i Europa. Derudover har vi mulighed for varmebehandling  i.h.t. ISPM 15  af denne type palle for eventuel eksport til Norge.

 

EUR halvpaller nye

Email Udskriv PDF

EUR halvpalle 600x800x22 mm er en palle der er godkendt efter dansk standard DS 364.1 for nye halvpaller.

Leveres også som varmebehandlede der opfylder FAOs internationale standard for træemballage ISPM 15, hvor træet er varmebehandlet til 56 graders celsius i træet kerne i mindst 30 minutter. 

EUR halvpaller bruges meget til intern lageropbevaring, i f.eks supermarkeder og anden detailhandel.

 

EUR halvpaller brugte

Email Udskriv PDF

EUR halvpalle 600x800x22 mm er en palle der er godkendt efter dansk standard DS 364.2 for brugte eller reparerede halvpaller.
DS 1/2 paller leveres som varmebehandlede i henhold til ISPM 15